Välkommen på barnvänligt Öppet Hus 24/10

Navet SK ordnar tillsammans med Studiefrämjandet ett Öppet Hus i lokalen på Skönsmogatan 23 i Sundsvall mellan 12.00 och 17.00.

Det är tänkt som en speldag där föräldrar även kan ta med sina barn så att de också får chans att spela spel och umgås. Vi kommer koppla upp ett Xbox och kinect till vår lilla TV och ha några dansspel och skylanders på plats. Även lite brädspel som passar för yngre finns. Det finns såklart också spel och aktiviteter för de lite äldre spelsugna.

Eventet är gratis. Fika såsom kaffe, te, dricka, mineralvatten, bulle, godbit och godis kommer att säljas i vår kiosk under dagen.

Hör gärna av dig om det är några frågor eller gå in i vårt Facebook-event och fyll i att du kommer!

OBS! Det finns jordnötter i lokalen (vi säljer i dagsläget snickers) så om du är allergisk så behöver du säga till! Även andra allergier är bra att veta. Maila leffelini@gmail.com eller säg till på plats så försöker vi göra vårt för att det ska bli så bra som möjligt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*