Inför årsmötet 2017

Viktigt inför årsmötet 2017:

1. Tid, plats, kallelse (preliminärt)

Årsmötet kommer, såvida inget väldigt oväntat händer, att hållas på föreningslokalen (Skönsmogatan 23) kl 12:00, lördag 2017-03-25. Håll ögonen öppna efter den formella kallelsen!

2. Motioner

Ur våra stadgar: ”§12 Motioner Motioner till årsmötet måste ha lämnats in innan årsmötet påbörjas för att tas upp på årsmötet.”

Det betyder att du kan komma till årsmötet och ha med dig en motion om du vill, bara du visar upp den innan punkt 1, mötets öppnande. Vi rekommenderar dock att du skickar in den till info@navetsk.se senast 2017-03-09. Gör du det kommer nämligen din motion att skickas ut till alla medlemmar tillsammans med den formella kallelsen. På så vis får alla en chans att läsa och fundera på den.

3. Kandidatur

Ingen valberedning utsågs på det senaste årsmötet. Om du vill kandidera till styrelsen kan du anmäla det på årsmötet. Vi rekommenderar dock att du tillkännager din kandidatur genom att skicka in din intresseanmälan och max 100 ord om dig själv till info@navetsk.se senast 2017-03-09. På så vis kommer din kandidatur, inklusive texten du skickar in, att skickas ut till alla medlemmar tillsammans med den formella kallelsen till årsmötet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*