Information om årsmötet och säg till att du kommer (om du vill ha fika)

The cake is not a lie!

Då det är svårt att veta hur mycket tårta/fika vi ska köpa utan att vi vet hur många som kommer är det viktigt att du antingen kryssar i eventet på facebook eller så mailar du info@navetsk.se och berättar att du tänker komma. Det är även bra för oss att veta hur många som tänker dyka upp för då vi vet hur många sittplatser vi måste ordna. Vi kan inte garantera vare sig tårta eller sittplats om du inte anmäler dig (dock är det nog ganska lugnt med sittplatserna). Vi vill ha in din anmälning senast 12.00 den 23/3 för att kunna garantera tårta och senast 12.00 den 24/3 för att kunna garantera sittplats.
Det går givetvis bra att bara dyka upp också så länge du inte insisterar på att du måste ha tårta!

Vi har möteshandlingar på nästan 50 sidor. Du kan hitta den senast uppdaterade versionen här. Det är helt omöjligt för oss att skriva ut en kopia så att alla har, och onödigt att döda så många träd och göra av med så mycket skrivarbläck. Om du vill ha en papperskopia på plats så får du skriva ut möteshandlingarna själv, annars kommer vi (om tekniken vill oss väl) ha en projektor i lokalen så vi kan visa de aktuella möteshandlingarna där medan mötet pågår. Läs väldigt gärna genom möteshandlingarna innan mötet då det är mycket att läsa genom när man väl sitter på mötet.

De som är medlemmar 2017 (har anmält sig och betalat) har rösträtt på mötet. Om du är osäker på om du är medlem för i år så maila oss på info@navetsk.se så svarar vi om vi saknar inbetalning eller information från dig så snart vi kan. Det kommer även finnas möjlighet att betala på plats innan mötet, men se då till att du kommer minst 30 minuter tidigare så vi hinner fixa med det innan mötet ska börja.

Det är många propositioner och motioner, det är spännande val, det är långa berättelser och planer för 2017 och vi kommer behöva ta pauser, så räkna med att mötet kommer hålla på ett tag. Vi har satt tiden till 17.00 som vi hoppas att vi kommer att hålla, men vi kan inte lova att mötet inte tar upp den tiden. Det beror alldeles på vilka typer av diskussioner det blir.

Hoppas vi ses på mötet!
Styrelsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*