Ny sida: Bli medlem (plus andra uppdateringar av hemsidan)

Nu finns det en ny sida här på navetsk.se – Bli medlem. I dagsläget finns där mest en länk till det formulär vi redan använde för att ta emot medlemsanmälningar, men på sikt har vi planer på att bygga ett betydligt bättre system för att man ska kunna hantera sitt medlemskap på ett smidigt sätt.

Navet SK var tidigare en förening som mestadels värvade medlemmar genom word-of-mouth, huvudsakligen handlade det om personer som redan kände till föreningen och hade kompisar där. Hemsidan reflekterade detta, och det var inte alltid lätt för utomstående att veta hur man skulle ta sig in i föreningen om man inte redan kände någon som var medlem.

Att vi nu börjar uppdatera hemsidan med mer information, och mer regelbundet, är ett led i vårt arbete med att förändra detta och istället försöka ta tillvara på all den potential som finns i föreningen, och i Sundsvalls spelkultur överhuvudtaget. Med det i åtanke är det självklart att det ska finnas information på hemsidan om hur man blir medlem.

Vi har idag också uppdaterat flera andra av sidorna här på navetsk.se för att se till att all information är aktuell. Vi har till exempel lagt till information om hur man hittar hit med buss, korrigerat några länkar, samt uppdaterat aktivitetsinformationen för torsdagarna för att det ska framgå att det inte bara är GW-spel som gäller då, utan alla möjliga figurspel.

Tillsammans bygger vi ett nav för nördar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*