Nya spel: Team Yankee och Heroes of the Aturi Cluster

Vi har nu två nya spel på lokalen:

Team Yankee & HotAC

Team Yankee

Vi har nu grundregelboken till Team Yankee på lokalen. Det är ett figurspel i 15 mm-skala och temat är att åttiotalets kalla krig brutit ut i ett tredje världskrig. Vi har 15 mm-terräng på lokalen som använts till Flames of War tidigare.

Reglerna påminner om just FoW (och spelen är från samma tillverkare), men det finns tillräckligt mycket skillnader för att man bör betrakta det som ett helt nytt spel. Du kan läsa mer om spelet på dess hemsida: www.team-yankee.com

Heroes of the Aturi Cluster

Vi har nu reglerna till Heroes of the Aturi Cluster på lokalen. HotAC är ett fan made regelsystem med X-Wing som grund, men man spelar kooperativt som rebeller mot automatiserat Imperiemotstånd. Spelet är kampanjbaserat, och man får XP med vilka man kan levla sin pilot och sitt skepp mellan sessionerna.

Vi har för närvarande spelmattor till X-Wing på lokalen, liksom HotAC-reglerna och rollformulär till ens pilot och skepp. För att spela HotAC behövs även lite annat, som AI-statcards för Imperieskeppen till exempel. Allt sådant kommer komma till lokalen så snart det är färdigproducerat.

Edit 2017-03-30: Nu finns hela HotAC på lokalen. Allt du behöver ta med själv är vanliga X-wing-grejer. Alltså skepp, mätstickor och markörer.

Du kan läsa mer om HotAC på skaparens hemsida: dockingbay416.com/campaign

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*