Ordföranden Avgår

Hej Styrelsen och medlemmar i Navet SK,
 
Jag har valt att avgå som Ordförande i styrelsen. Under året så har jag blivit sämre i min hälsa och genom besök på remitterat hälsohem har jag fått en betydligt mer omfattande livsstilsförändring som jag måste arbeta med för att kunna bli friskare. Det kommer ta så mycket av min tid att jag inte känner att jag kan lägga ner mitt allt i föreningen som jag har gjort innan.
 
Det har redan varit en tid då jag inte haft den tid och ork som krävs, vilket har tärt på mig psykiskt då jag mår dåligt när jag känner att jag inte kan prestera såsom andra förväntar sig eller främst som jag själv förväntar mig. Stressen av att inte orka göra allting gör att jag mår ännu sämre och orkar göra ännu mindre och så blir det en ond cirkel.
 
Så därför har jag valt att avgå. Jag känner att det finns mycket i den här föreningen som jag tycker skulle vara kul att hålla på med och fokusera på som jag aldrig har tid och ork att göra och hoppas att jag kan göra lite mer av det istället. Såsom att ordna event eller rollspelsgruppen som jag har pratat om innan eller bara ha tid/ork att komma på en spelkväll skulle vara trevligt.
 
Jag kommer fortfarande finnas i föreningen och kommer göra mig tillgänglig för frågor och stöd för styrelsen då jag är väl medveten om att jag lämnar en stor post öppen utan person som kan fylla den direkt (som i vi har ingen vice ordförande för tillfället). Så jag kommer finnas tillgänglig för styrelsen och medlemmarna så länge som det känns som att det behövs för att göra denna förändring så smidig som möjligt. Dock ber jag er ha förståelse för att det ibland kan ta lite tid att fixa saker just på grund av att jag behöver fokusera på min hälsa.
 
Det har varit en ära att få vara ordförande och se den här föreningen utvecklas så fantastiskt med så engagerade funktionärer/värdar och gå från en döende till en levande föreningen. Jag kommer alltid vara stolt över mitt arbete i styrelsen över åren och jag räknar med och tror att föreningen kommer fortsätta utvecklas även i framtiden.
 
So long and thank’s for all the fish <3
Leffe Deldén
 
(Detta postades till Styrelsen igår mitt på dagen och postas nu öppet för alla medlemmar)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*