Heroes of the Aturi Cluster – Demodag

HotAC Demodag affisch

Välkommen att testa Heroes of the Aturi Cluster – helt gratis!

När? Kl 12 – 17, lördag 6 maj 2017.
Var? Navet SK föreningslokal, Skönsmogatan 23.
Hur? Gratis, inga förkunskapskrav.

Vad är HotAC?

Ett fanskapat coop-kampanjsystem med Fantasy Flights X-Wing som grund. I kampanjläget spelar man ett antal scenarion mot AI-kontrollerade imperiefiender, och man får XP och levlar pilot och skepp. Man kan spela 1-6 spelare åt gången.

Vad behöver man?

För att testa spelet på denna demodag behöver du ingenting alls. Alla skepp och tillbehör kommer finnas på plats, och reglerna går snabbt att lära ut.

Om du spelat vanliga X-Wing kommer du känna igen väldigt mycket, men det går utmärkt att komma som fullständig nybörjare.

Vill du sedan spela spelet själv så behöver du (utöver X-Wing-skepp med tillbehör) HotAC-reglerna, samt en del specialterräng och AI-kort. Vi har en uppsättning av detta på föreningslokalen, men det går även att ladda ner gratis och skriva ut själv från den här hemsidan: http://dockingbay416.com/campaign/

Någon mer info?

Det kommer finnas material till tre bord på demodagen, vilket borde räcka mer än väl.

Den angivna sluttiden bör klaras med marginal om man bara spelar ett scenario för att testa. Får man blodad tand och vill spela ett andra scenario så kan man stanna lite längre, men det är i sådana fall helt valfritt.

Anmäl er gärna i Facebookeventet så att vi får ett hum om hur många som kommer!

Länk till denna info på hemsidan:
www.navetsk.se/hotacdemodag

Länk till eventet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/213897275776516/