Aktiviteter & Öppettider

Under alla våra öppettider kan man komma in och spela precis vad man vill, åtminstone om man har tagit med sig någon som vill spela samma sak. Men vi har också ett särskilt fokus för varje kväll – tanken är att folk alltid ska veta att det finns någon att spela ”kvällens spel” med om man är sugen på just det, och inte behöva jaga någon att spela med i förväg.

Måndagar 18-22

Fokus: Malifaux. Det finns nästan alltid en extracrew att låna och någon som är villig att visa spelet för den som är nyfiken.

Tisdagar 18-22

Fokus: Brädspel av alla möjliga slag. Föreningens ansvariga tar med sig ett gäng spel, och det finns ett antal spel till låns i lokalen, men det går självklart bra att ta med sig egna spel som man är sugen på också!

Onsdag 18-21 (OBS: Bara udda veckor!)

Målar Mania: Ett gäng glada amatörer målar figurer och bygger terräng tillsammans. Kom in och få den där armén, som legat och samlat damm i ett halvår, målad . Det finns en samling färger och penslar att låna i lokalen.

Torsdagar 18-22

Fokus: Figurspel. I skrivande stund (mars 2017) är det mycket Age of Sigmar och experimenterande med Infinity. Warhammer 40000 förekommer också, och det har experimenterats med 9th age nyligen.

Söndagar 12-16

Fokus: Öppet hus! Gratis inträde för alla – även om man inte är medlem.

Lokalbokning

Våra medlemmar har även, inom vissa ramar, möjlighet att boka lokalerna för aktiviteter på andra tider! Läs mer om att boka lokalen eller kontakta oss för att få veta mer!