Aktiviteter & Öppettider

Under alla våra öppettider kan man komma in och spela precis vad man vill, åtminstone om man har tagit med sig någon som vill spela samma sak. Men vi har också ett särskilt fokus för varje kväll – tanken är att folk alltid ska veta att det finns någon att spela ”kvällens spel” med om man är sugen på just det, och inte behöva jaga någon att spela med i förväg. Alla våra arrangemang sker i samarbete med Studiefrämjandet!

Måndagar 18-22
Lokalvärd: Johan Selin

Fokus: Figurspel av alla olika former och slag. Allt ifrån Malifaux och Blood Bowl till Warhammer 40k och Age of Sigmar (och allt däremellan). Vi inleder med regelföreläsning för de spel som ska spelas och sedan spelar vi!

Tisdagar 18-22
Lokalvärd: John Sunesson

Fokus: Brädspel av alla möjliga slag. Vi inleder med regelföreläsning för de spel som ska spelas och sedan spelar vi! Föreningens ansvariga tar med sig ett gäng spel, och det finns ett antal spel till låns i lokalen, men det går självklart bra att ta med sig egna spel som man är sugen på också!

Onsdag 18-21
Lokalvärd: Patrik Engberg

Fokus: X-wing och Armada. Vi inleder med regelföreläsning och sedan spelar vi! Det finns många spelglada som gärna visar hur man spelar och det finns modeller att låna om man skulle vilja testa.

Torsdagar 18-22
Lokalvärd: Göran Farm

Fokus: Figurspel. Figurspel av alla olika former och slag. Allt ifrån Malifaux och Blood Bowl till Warhammer 40k och Age of Sigmar (och allt däremellan). Vi inleder med regelföreläsning för de spel som ska spelas och sedan spelar vi!

Söndagar 12-16
Lokalvärd: Morgan Deldén

Fokus: Öppet hus! Gratis inträde för alla – även om man inte är medlem. Vi har regelföreläsningar kring brädspel samt taktik och strategiföreläsningar kring figurspel så vill man komma och lära sig eller testa är det perfekt att göra det på våra Öppet Hus!


Lokalbokning

Våra medlemmar har även, inom vissa ramar, möjlighet att boka lokalerna för aktiviteter på andra tider! Läs mer om att boka lokalen eller kontakta oss för att få veta mer!