Boka lokalen

Som medlem i föreningen kan du boka lokalen för föreningsrelaterad verksamhet även utanför de ordinarie öppettiderna. Det kan till exempel handla om att du vill ordna en turnering eller demospelande, eller bara att ni är ett gäng som behöver någonstans att spela.

Du kan som medlem även boka ett visst bord under ordinarie öppettider, för att säkerställa att det kommer finnas plats när du kommer in.

Så här gör du för att boka bord, rum, eller hela lokalen:

1. Kolla så att tiden du vill boka är ledig, för det bord eller rum du är intresserad av, genom att titta i kalendern.

Färgerna indikerar att olika bord/rum är bokade:
Ljust grön – Hela stora rummet är bokat
Grå – Hela lilla rummet är bokat (för närvarande går inte lilla rummet att boka!)
Resterande färger – Olika bord är bokade. Se nedan för beskrivning av borden.

OBS – Under ordinarie öppettider lämnar vi alltid ett bord obokat för att man ska kunna komma in och spela när man dyker upp. Det är det sista bordet som är kvar efter att alla andra bord är uppbokade. Så finns det bara ett bord kvar under en ordinarie öppettid så går det bordet inte att boka.

2. Skicka ett sms till 072 – 223 63 18 där du anger:

– Vad du vill göra (rollspel, brädspel, figurspel eller annat).
– Vilket/vilka bord eller rum du vill boka.
– När du vill boka det (start- och stopptid, samt datum).
– Om du behöver tillgång till en nyckel.
– Ditt namn (för och efternamn).
– Dina kontaktuppgifter om det inte är ditt nummer du sms:ar ifrån.

Bokningsbara bord:
Guldbordet – Smalare avlångt bord.
Rosa bordet – Två enkelbord som står mot varandra. I nuläget inte målad så helvit men ska bli rosa.
Gröna bordet – Två enkelbord som står mot varandra. I nuläget inte målad så helvit men ska bli grönt.
Lila, Gula & Blå bordet – Mindre bord lagom till att spela 1 3×3-match per bord.
Röda bordet – Runt lite större bord perfekt för brädspel.

Viktigt att tänka på:

Det är viktigt att du får med all information i ditt sms för annars kan vi inte boka in dig. Det är också viktigt att säga om du behöver hjälp med att komma in så vi vet att vi behöver låna ut en nyckel eller att någon behöver åka in och öppna.

Försök boka lokalen så tidigt som möjligt. Tänk på att det kan ta 1 dygn innan lokalansvarig hinner se och svara på ditt sms (men vi gör det givetvis så snart vi kan). Om det är en sen bokning kan det även vara svårt för styrelsen att tillhandahålla nyckel, men vi gör vårt bästa.

Vi prioriterar aktiviteter som kan rapporteras in som studiecirklar eller kulturarrangemang när vi godkänner bokningar. Om två arrangemang krockar så är det först och främst det vi kommer gå på.

Om du bokat en tid som du inte tänker använda så säg till direkt när du vet det så att lokalen inte står tom utifall att någon annan vill boka den dagen/tiden.

OBS: När du bokar lokalen så är du självklart ansvarig för att den lämnas i samma skick som den var när du kom. Vi kommer ha ett kontrakt du måste skriva på för att få tillgång till nyckel, om du bokar utanför ordinarie öppettider. Under ordinarie öppettider har den ordinarie lokalvärden huvudansvaret för lokalen.