Boka lokalen

Kul att du vill ordna saker i vår lokal!

Som medlem i föreningen kan du boka lokalen för föreningsrelaterad verksamhet även utanför de ordinarie öppettiderna. Det kan till exempel handla om att du vill ordna en turnering eller demospelande, eller bara att ni är ett gäng som behöver någonstans att spela.

Det går eventuellt att resevera enskilda bord för spel under ordinarie öppettider på vardagarna, hör i så fall av dig till lokalvärden för den dagen (Måndag: Johan Selin, Tisdag: John Sunesson, Onsdag: Patrik Engberg, Torsdag: Göran Farm) för att se om det finns bord lediga. Söndagar går inte att reservera enskilda bord.

Ju tidigare du bokar lokalen desto bättre! Nya regler gör att vi måste säga till Studiefrämjandet och få godkänt innan vi har ett event om vi ska kunna söka bidrag för det. Alltså behöver vi ha framförhållning kring våra större event. Detta gäller inte i lika stor grad om du vill boka lokalen för mindre träffar.

Ditt ansvar:

  • Du ansvarar för lokalen den tiden som du har bokat den. Lokalen ska lämnas i samma skick som den var när du kom dit.
  • Du ansvarar för att lokalen blir låst efter er.
  • Du får inte vara i lokalen andra tider än den tiden som du har bokat lokalen. Detta är viktigt ur försäkrings- och säkerhetssynpunkt!
  • Du ansvarar för gästerna som kommer på ditt event. Du är ansvarig för att hälsa alla välkomna, informera om vår verksamhet samt se till så att alla gäster trivs och har kul (så gott det går!).
  • Om du bokat en tid som du inte tänker använda så är det ditt ansvar att säga till direkt när du vet det så att lokalen inte står tom utifall att någon annan vill boka den dagen/tiden.

Så här gör du för att boka enskilda rum, eller hela lokalen:

1. Kolla så att tiden du vill boka är ledig, för det/de rum du är intresserad av!

Detta gör du genom att titta i kalendern.

Tiderna som anges är då lokalen är bokad, inte nödvändigtvis eventets tider. Se enskilda event för att veta när de börjar/slutar.


Färgerna indikerar att olika rum är bokade:

Mörkgrön – Stora (gröna) rummet är bokat
Ljusgrönt – Stora (gröna) rummet är delvis bokat dvs det kan finnas platser kvar till andra aktiviteter under den tiden
Lila – Lilla (lila) rummet är bokat
Guld – Hela lokalen är bokad, dvs båda rummen

 

2. Fyll i ”Boka lokalen”-formuläret!

Det hittar du HÄR!

 

 

OBS! Om du behöver boka lokalen på kort varsel (färre än 5 dagar):
Då fyller du i detta formulär och skicka direkt ett sms till numret som står i formuläret och meddela att du fyllt i formuläret och när du vill boka lokalen. Vi försöker svara så fort som möjligt men tänk på att om du vill boka lokalen mindre än 24 timmar innan så är det stor risk att det inte går.

Viktigt att tänka på:

  • Vi prioriterar aktiviteter som kan rapporteras in som studiecirklar eller kulturarrangemang när vi godkänner bokningar. Om två arrangemang krockar så är det först och främst det vi kommer gå på.
  •  Vi vill gärna marknadsföra ditt event! Är det ett kulturevent vi kan få bidrag för måste vi marknadsföra det INNAN för att söka det bidraget. Hör av dig till Leffe Deldén eller maila info@navetsk.se med information kring ditt event så att vi kan lägga upp det på vår hemsida och på facebooksidan. Vi kan även skapa ett event på facebook om du inte själv kan göra det.
  • Säg till om du behöver hjälp med något! Vi är många i föreningen som har stor kunskap när det kommer till att ordna olika typer av event och vi hjälper gärna till.
  • Vi har begränsat med köksutrustning och spisen/ugnen är (till stor del) inte användbar. Vi har dock en micro! Det kan vara så att du behöver ta med dig saker till lokalen.
  • Om något tar slut efter ditt event (toalettpapper, kaffe, något att dricka osv) säg till så att vi vet att det måste köpas.